15x verschillende smaken paaseitjes van de Jamin

Een aantal weken terug was ik in een winkelcentrum en liep ik daar langs een grote Jamin. Mijn blik viel meteen op de grote stellage met paaseitjes maar ik liep stug door want ik had een andere missie. Maar op de terugweg ging het mis, mijn dochter wilde graag binnen kijken en tsjah.. dan zeg ik geen nee 😉 En dus nam ik uiteindelijk een zak met 15 verschillende smaken paaseitjes van de Jamin mee. 

Paaseitjes van de Jamin

De Jamin heeft op het moment maar liefst 40 verschillende smaken paaseitjes. Omdat ze nog best prijzig zijn en ik ook niet alle smaken lekker vind (of tenminste, ze lijken me niet lekker) heb ik er slechts 15 uitgekozen. Wel koos ik van vrijwel alle eitjes twee stuks omdat mijn man natuurlijk ook wilde proeven. En bij die 15 zitten er ook 2 die onze dochter wilde proberen.

Verschillende smaken

Wat smaken betreft ben ik vooral voor de melkchocolade paaseitjes gegaan omdat mijn man dit ook het lekkerste vind. Maar er zitten er ook een paar bij die puur zijn en een aantal witte. Uiteraard ging ik ook voor het karamel zeezout paaseitje en ik koos onder andere voor de cookie dough en de crispy praliné. Onze dochter ging voor de strawberry cheesecake (aardbei mama!), ijsje discodip en de banana split.

Wat vinden wij van de paaseitjes van de Jamin?

Met zijn drietjes hebben we de paaseitjes getest. Dat betekent dat niet iedereen alles geproefd heeft en je dus de mening van ieder afzonderlijk krijgt.

Banana split paaseitjes (melk)

Dit eitje heeft onze dochter gekozen en geproefd. De geur van banaan kwam je wel tegemoet tijdens het openen. Tijdens het proeven trok ze een vies gezicht en ze wilde hem dus ook niet helemaal opeten. Wij hebben hem zelf niet geproefd want we hadden er maar eentje van.

Stracciatella paaseitjes (melk)

Bij stracciatella denk ik aan stukjes chocolade en dat was ook precies wat er in het eitje zat. Heel grappig, een chocolade eitjes met stukjes chocolade. Erg lekker…

Crispy praliné paaseitjes (wit)

Mijn man houdt niet van praliné dus ik had twee eitjes voor mezelf alleen. En daar was ik heel blij mee want wat was dit een lekker eitje zeg. Een fijne mix ook tussen crispy en praliné.

Brownie paaseitjes (puur)

Ik ben niet helemaal dol op puur, maar in combi met de belofte van brownie wilde ik het toch eens proberen. Nou van heel die brownie heb ik niks gemerkt. Ik vond het dan ook een van de mindere smaken.

Karamel zeezout paaseitjes (melk)

Zowel mijn man als ik hebben beide de karamel zeezout paaseitjes geprobeerd. En we waren eensgezind over de conclusie. Het was namelijk een lekker eitje, de karamel proef je goed. Maar van zeezout was niks te bekennen. Wat ons betreft dus voor herhaling vatbaar, maar niet als karamel zeezout eitje.

Strawberry cheesecake paaseitjes (melk)

De geur van aardbei kwam me tegemoet toen ik het paaseitje open maakte. Gelukkig hoefde ik hem zelf niet te eten want ik vond het nogal overheersend. Mijn dochter vond het overigens niet zo overheersend, ze vond het enorm lekker! Gelukkig maar..

Cookie dough paaseitjes (melk)

Deze heeft alleen mijn man geproefd, niet dat ik niet wilde, maar ik moest toch een beetje op de lijn letten haha. Hij was echt enorm lekker volgens mijn man, maar echt cookie dough was het niet.

Butterscotch paaseitjes (melk)

Hmmm alleen het idee al aan butterscotch deed het water in mijn mond lopen en gelukkig voor mij proefde je het ook heel erg goed. Deze staat bij mij met stip op nummer 1!

Cappuccino paaseitjes (melk)

Ook deze is erg lekker, een milde koffie smaak gemengd met het chocolade. Ja zeker wel een aanrader.

Choco duo paaseitjes (melk & wit)

Deze heeft mijn man ook als enigste geproefd, een fijne mengeling tussen wit en melk. En ook zeker een aanrader volgens hem. Misschien toch maar eens proberen.. Er liggen er nog een paar 😉

Knettersuiker paaseitjes (wit)

Deze was voor onze dochter. De man in de Jamin raadde hem aan voor haar en ik snap wel waarom. Ze vond hem namelijk de allerlekkerste en het kietelde zo lekker in haar mond.

Tiramisu paaseitjes (wit)

De smaak van tiramisu is enorm specifiek. Dus ik was dan ook erg benieuwd naar dit paaseitje. Alhoewel hij erg lekker was en zeker een aparte smaak had was het geen tiramisu.

IJsje discodip paaseitjes (melk)

Je raadt het vast al maar ook deze was voor de kleine meid. Al had ik er stiekem twee van gekocht want ik wilde hem ook wel eens testen. In eerste instantie wist ik niet goed waar de discodip was maar helemaal in het midden kwam ik ze toch tegen. Een lekker eitje, vond mijn dochter ook.

Cookies & cream paaseitjes (melk)

Ooohh deze is ook echt super lekker. Je proeft wel iets van cookies en ook cream is wel te ontdekken ergens. Ja ook dit is een van de favorieten.

Stukjes hazelnoot paaseitjes (melk)

Mijn man is dol op chocolade met hazelnoot dus kocht ik uiteraard deze hazelnoot paaseitjes voor hem. En daar was hij me erg dankbaar voor. Ze hebben ook een paasei met hele hazelnoot maar deze vond hij toch lekkerder. Subtieler ook.

Zijn de paaseitjes een aanrader?

Hierboven kun je wel lezen welke paaseitjes favoriet bij ons waren. Maar toch moet ik nog wat kwijt. De paaseitjes zijn erg leuk en het is heel leuk om verschillende smaken te ontdekken. We kregen er ook een blad bij waar alle smaken op stonden, zo kon je thuis zien welke je had. Toch was dit erg moeilijk af en toe want de kleuren leken nogal veel op elkaar. Normaliter niet zo erg hoor want het is juist leuk om je te laten verrassen. Maar voor deze smakentest wat onhandig 😉

De paaseitjes zijn sowieso van goede kwaliteit chocolade, dat proef je echt. Dus ja, ik vind ze wel een aanrader. Je hebt overigens ook nog smaken zoals stroopwafel, appeltaart, pistache, suikerspin en nog veel meer..

Wat is jouw favoriete smaak paasei?

1 reactie op “15x verschillende smaken paaseitjes van de Jamin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *