10x Mama Kijkt Anders uitgelicht

mama-kijkt-anders-herfst

Wauw wauw wauw! Ik ben echt overdonderd door de vele lieve mama’s (to be) die mee hebben gedaan met Mama Kijkt Anders herfst editie. Elke dag scrolde ik door mijn Instagram en kwam ik de leukste, mooiste, gaafste foto’s tegen met de hashtag #mamakijktandersherfst. Ik ben trots! Trots op iedereen die mee heeft gedaan vanaf het begin, iedereen die later aansloot en gewoon iedereen die enthousiast gereageerd heeft.

Ja en toen kwam het moeilijkste gedeelte. Van elk onderwerp één foto uitzoeken die ik hier op de blog extra uitlicht. Want hoe kies je tussen al die verschillende foto’s. De ene foto was vooral erg mooi, de ander juist weer heel creatief en dan zag ik er opeens weer eentje waarvan ik smolt van de schattigheid. Maar het is gelukt. Wel met de kanttekening dat ik echt alle foto’s die ik voorbij heb zien komen geweldig vind en dankbaar ben dat jullie zo enthousiast mee hebben gedaan!

Mijn top 10

Op de eerste dag was het thema “kleur”. Er kwamen hele leuke creatieve foto’s voorbij maar uiteindelijk koos ik voor de meest kleurrijke en dat was deze foto.

 

 

Op dag twee was het onderwerp “from where I stand”. Het grappige is dat ik zelf dacht dat ik allemaal voeten foto’s zou krijgen, maar dat was verrassend niet zo! Echt leuk. Toch koos ik een “voetenfoto” uit omdat ik deze gewoon zo lief en mooi vind.

 

 

Ook als het ging om het onderwerp liefde kwamen er zooooveel mooie en liefdevolle foto’s voorbij. Dit was echt moeilijk kiezen want de liefde spatte van de foto’s af. Maar toen ik deze grappige foto tegenkwam wist ik dat deze op mijn blog zou komen. Geniaal gewoon!

 

Met de liefde van mijn leven! #mamakijktanders #mamakijktandersherfst @mamakijktanders

Een foto die is geplaatst door Blondenbruin (@blondenbruin) op

 

Bij dag vier was het onderwerp eten en dat heb ik geweten (haha dat rijmt). Er kwamen allemaal lekkere dingen voorbij wat niet zo handig is op een lege maag. Maar de foto van Daniandmom was toch wel het meest om te smullen.

 

 

Het onderwerp binnen was wel heel toepasselijk want het werd echt herfstweer met veel regen. Ik zag vele binnenspelende kinderen voorbij komen maar ook dit treurige plaatje..

 

Vanmiddag zijn we lekker warm #binnen gebleven. #dag5 #mamakijktandersherfst #mamakijktanders #fotochallenge #photochallenge #herfst

Een foto die is geplaatst door Meike | Je kindje doet het zo (@meikevm) op

 

Na binnen komt natuurlijk buiten en ook dit keer vond ik het makkelijk want er was één foto die ik zo hilarisch vond.. Die moest ik natuurlijk kiezen.

 

Gisteren viel Aukje zo in slaap op de fiets ? #dag6themabuiten #mamakijktandersherfst #mamakijktanders #aukjeswereld

Een foto die is geplaatst door Charlotte ? (@aukjeswereld) op

 

Dat decoratie als onderwerp erbij hoorde dat is eigenlijk wel logisch. Herfst is het perfecte seizoen om je huis leuk aan te kleden.

 

 

Aangezien we als onderwerp ook eten hebben gehad kon het onderwerp drinken niet ontbreken natuurlijk. Vele kopjes koffie en warme chocolademelk kwamen voorbij (guilty!) maar ook kopjes thee. En als iemand dan de agenda die jij hebt aangeprezen in je blog erbij legt ter decoratie dan kun je het natuurlijk niet laten die even uit te lichten.

 

 

Bij het onderwerp licht kun je aan zoveel dingen denken. Ik heb dan ook hele mooie foto’s voorbij zien komen maar dit vond ik toch wel de mooiste.

 

 

En dan als laatste.. het onderwerp water.

 

Day 10, and final day of the #mamakijktanders challenge; #water –> time for bed for the almost-toddler. Bedankt @meisje_eigenwijsje voor de leuke challenge! #mamakijktandersherfst #Nijntje #tandenpoetsen #welterusten #dreumesdingen #miffy #toothbrush #bedtime #toddlerstuff #goodnight #sleeptight #dontletthebedbugsbite

Een foto die is geplaatst door Tessa indekinderschoenenblog (@indekinderschoenen) op

 

Dat waren de 10 uitgelichte foto’s. Wil je alle foto’s zien die geplaatst zijn op Instagram, check dan de hashtag #mamakijktandersherfst. Je vindt er meer dan 450 foto’s van alle deelnemers waaronder die van mijzelf!

Iedereen, nogmaals bedankt!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

17 reacties

 1. marije op 24 oktober 2016 om 06:50

  Wat leuk dat iedereen zo enthousiast mee deed en zijn zeker een heleboel mooie foto’s geworden.

 2. Malou op 24 oktober 2016 om 07:16

  Er zitten echt mooie foto’s tussen zeg!

 3. Monique op 24 oktober 2016 om 07:54

  Leuk om te zien hoe iedereen een thema toch iets anders interpreteert! Ik vond het een erg leuke challenge, bedankt voor het organiseren meis!

 4. MetMirjam op 24 oktober 2016 om 08:06

  Stuk voor stuk mooie foto’s. Ik vond het heel leuk om mee te doen! Bedankt voor de organisatie 🙂

 5. Charlotte op 24 oktober 2016 om 08:08

  Bedankt voor de leuke challenge en voor het uitlichten! Ik vond het erg leuk om mee te doen dus zeker voor herhaling vatbaar!

 6. Anne - Simple Thoughts op 24 oktober 2016 om 08:24

  Bedankt voor de leuke challenge en voor mijn foto op je blog! Wat zitten er leuke en mooie foto’s bij! Als hondenmama vond ik het erg leuk om mee te doen. Heb zelfs gevraagd of Candy even mocht poseren bij de ballenbak voor de kleur oldeact, maar helaas er waren geen honden welkom…

 7. Annemijn op 24 oktober 2016 om 08:53

  Wat een leuke challenge zeg! Ik heb jullie foto’s dan ook zeker gevolgd via instagram. Het is dat ik geen mama ben, anders had ik wel mee willen doen.

 8. Marijke op 24 oktober 2016 om 10:23

  Was weer leuk om mee te doen! En te genieten van al die mooie foto’s en zoveel verschil!

 9. Anita op 24 oktober 2016 om 11:44

  Het was een hele leuke challenge om aan mee te doen! Tof dat je een foto van mij uitlicht 🙂 en mooie selectie heb je gemaakt!

 10. Marl_oes op 24 oktober 2016 om 11:47

  Ahh wat leuk om mijn foto hier terug te zien! Bedankt voor de challenge! Was leuk om mee te doen!

 11. Meike op 24 oktober 2016 om 12:37

  Het was weer leuk om te doen. Leuk dat je een foto van mij hebt uitgelicht! Een volgende keer doe ik graag weer mee.

 12. Tessa op 24 oktober 2016 om 14:11

  Hé wat leuk dat er een foto van mij bij staat! Was een mooie challenge, lekker behapbaar en een goede manier om andere instagrammers te leren kennen. Er kwamen zeker veel toffe foto’s voorbij!

 13. Jessica op 24 oktober 2016 om 17:31

  Ik moest even zoeken, ik was de reacties kwijt, maar deze staan nu rechts haha.. Wat een mooie en veel verschillende foto’s en ideeën. Ik heb stiekem ook mee gespiekt op instagram wat er allemaal voorbij kwam.

  • Nicole op 24 oktober 2016 om 18:40

   Reacties? Welke bedoel je?

   • Jessica op 25 oktober 2016 om 10:02

    Ik ga je via de mail een print screen sturen hoe mijn scherm eruit ziet op de laptop!

 14. Liess op 24 oktober 2016 om 20:15

  Ik vond ’t een leuke challenge. Moest even 2 x snel een foto inhalen maar tis gelukt ?

 15. Ramona (Kijk, mama!) op 25 oktober 2016 om 09:38

  Ik vond het leuk om mee te doen! Goed bedacht!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje