10x Mama Kijkt Anders uitgelicht

Wauw wauw wauw! Ik ben echt overdonderd door de vele lieve mama’s (to be) die mee hebben gedaan met Mama Kijkt Anders herfst editie. Elke dag scrolde ik door mijn Instagram en kwam ik de leukste, mooiste, gaafste foto’s tegen met de hashtag #mamakijktandersherfst. Ik ben trots! Trots op iedereen die mee heeft gedaan vanaf het begin, iedereen die later aansloot en gewoon iedereen die enthousiast gereageerd heeft.

Ja en toen kwam het moeilijkste gedeelte. Van elk onderwerp één foto uitzoeken die ik hier op de blog extra uitlicht. Want hoe kies je tussen al die verschillende foto’s. De ene foto was vooral erg mooi, de ander juist weer heel creatief en dan zag ik er opeens weer eentje waarvan ik smolt van de schattigheid. Maar het is gelukt. Wel met de kanttekening dat ik echt alle foto’s die ik voorbij heb zien komen geweldig vind en dankbaar ben dat jullie zo enthousiast mee hebben gedaan!

Mijn top 10

Op de eerste dag was het thema “kleur”. Er kwamen hele leuke creatieve foto’s voorbij maar uiteindelijk koos ik voor de meest kleurrijke en dat was deze foto.

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

 

Op dag twee was het onderwerp “from where I stand”. Het grappige is dat ik zelf dacht dat ik allemaal voeten foto’s zou krijgen, maar dat was verrassend niet zo! Echt leuk. Toch koos ik een “voetenfoto” uit omdat ik deze gewoon zo lief en mooi vind.

 

 

Ook als het ging om het onderwerp liefde kwamen er zooooveel mooie en liefdevolle foto’s voorbij. Dit was echt moeilijk kiezen want de liefde spatte van de foto’s af. Maar toen ik deze grappige foto tegenkwam wist ik dat deze op mijn blog zou komen. Geniaal gewoon!

 

Met de liefde van mijn leven! #mamakijktanders #mamakijktandersherfst @mamakijktanders

Een foto die is geplaatst door Blondenbruin (@blondenbruin) op

 

Bij dag vier was het onderwerp eten en dat heb ik geweten (haha dat rijmt). Er kwamen allemaal lekkere dingen voorbij wat niet zo handig is op een lege maag. Maar de foto van Daniandmom was toch wel het meest om te smullen.

 

 

Het onderwerp binnen was wel heel toepasselijk want het werd echt herfstweer met veel regen. Ik zag vele binnenspelende kinderen voorbij komen maar ook dit treurige plaatje..

 

Vanmiddag zijn we lekker warm #binnen gebleven. #dag5 #mamakijktandersherfst #mamakijktanders #fotochallenge #photochallenge #herfst

Een foto die is geplaatst door Meike | Je kindje doet het zo (@meikevm) op

 

Na binnen komt natuurlijk buiten en ook dit keer vond ik het makkelijk want er was één foto die ik zo hilarisch vond.. Die moest ik natuurlijk kiezen.

 

Gisteren viel Aukje zo in slaap op de fiets ? #dag6themabuiten #mamakijktandersherfst #mamakijktanders #aukjeswereld

Een foto die is geplaatst door Charlotte ? (@aukjeswereld) op

 

Dat decoratie als onderwerp erbij hoorde dat is eigenlijk wel logisch. Herfst is het perfecte seizoen om je huis leuk aan te kleden.

 

 

Aangezien we als onderwerp ook eten hebben gehad kon het onderwerp drinken niet ontbreken natuurlijk. Vele kopjes koffie en warme chocolademelk kwamen voorbij (guilty!) maar ook kopjes thee. En als iemand dan de agenda die jij hebt aangeprezen in je blog erbij legt ter decoratie dan kun je het natuurlijk niet laten die even uit te lichten.

 

 

Bij het onderwerp licht kun je aan zoveel dingen denken. Ik heb dan ook hele mooie foto’s voorbij zien komen maar dit vond ik toch wel de mooiste.

 

 

En dan als laatste.. het onderwerp water.

 

Day 10, and final day of the #mamakijktanders challenge; #water –> time for bed for the almost-toddler. Bedankt @meisje_eigenwijsje voor de leuke challenge! #mamakijktandersherfst #Nijntje #tandenpoetsen #welterusten #dreumesdingen #miffy #toothbrush #bedtime #toddlerstuff #goodnight #sleeptight #dontletthebedbugsbite

Een foto die is geplaatst door Tessa indekinderschoenenblog (@indekinderschoenen) op

 

Dat waren de 10 uitgelichte foto’s. Wil je alle foto’s zien die geplaatst zijn op Instagram, check dan de hashtag #mamakijktandersherfst. Je vindt er meer dan 450 foto’s van alle deelnemers waaronder die van mijzelf!

Iedereen, nogmaals bedankt!

17 reacties op “10x Mama Kijkt Anders uitgelicht

Reageren is niet mogelijk.