10x leukste foto’s van de afgelopen maand

Ik maak veel foto’s. Nee, dat is eigenlijk zelfs een understatement. Ik maak echt belachelijk veel foto’s. Vermenigvuldig dat maal 100 en dan kom je wellicht in de buurt van het aantal foto’s dat ik maak. Maar wat doe ik er eigenlijk mee? Sommige zet ik op Instagram, andere foto’s gebruik ik voor bij een bepaalde blog en de anderen…. zien het daglicht amper. En dat vind ik best zonde! Dus ik besloot om eens een blogpost te maken met 10 foto’s van de afgelopen maand (eigenlijk afgelopen 2 à 3 weken) die ik leuk, grappig en/of mooi vind!

_MG_9404

Deze foto is gemaakt in het Amsterdams Bos bij het Hasbro event. We gingen op zoek naar Starlily, maar omdat Fay daar nog iets te klein voor was mocht ze op de schminck stoel plaats nemen. Ze deed dit erg goed en vond het nog leuk ook. Dat is denk ik ook wel te zien aan haar vrolijke gezichtje!

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_7620Deze foto vind ik echt heel leuk omdat Fay vrijwel nooit iets op haar hoofd wil zetten. Ook deze hoorntjes waren al snel van haar hoofd af, maar gelukkig heb ik toch nog snel een foto ervan kunnen maken.

IMG_7850

Ik heb best wel even getwijfeld of ik deze foto er wel bij zou zetten. Maar ach, ik kan mezelf best eens voor gek zetten haha. Ik was in een melige bui wat betreft de #vansnotnaarhot foto’s en begon gekke selfies te sturen naar mijn challenge collega’s.

_MG_9530

Ik vind dit echt een plaatje. Fay was vol bewondering aan het kijken naar een schouwspel. Ze bleef ook heel netjes aan deze kant van het touw. Wat ik best knap vond want het was wel verleidelijk om de andere kant op te gaan.

_MG_9535

Deze foto moest ik gewoon laten zien. Er zijn genoeg fotograferen die zulke lichtbundels in een foto juist afkeuren, maar ik vind het gewoon echt enorm mooi. Het geeft de foto net iets extra’s!

_MG_9539

De foto was helemaal geweldig geweest wanneer er achter mijn oma niet iemand had gestaan, maar vooruit.. Dit is toch super schattig. Fay met haar oma en mijn oma

_MG_9568

Hier is Fay aan het springen. Ja echt.. springen! De andere kindjes deden dat namelijk ook, dus Fay wilde dat ook. Ze valt ook heelmaal niet op tussen die grote of wel.. haha!

IMG_9349

Deze foto mocht ook niet in dit rijtje ontbreken. Ze kan zo lekker spelen, ook met anderen. Plus deze bloggers meeting was ook gewoon echt geslaagd!

IMG_9584

Mijn nieuwste collega. Ik wilde altijd al uitbreiden met de site en een heel team hebben, nou dit is het begin van dat team haha! Denk echter wel dat ze beautyblogger gaat worden.. maar dat is een ander verhaal!

IMG_9657

En dan last but not least… Prinses Fay. We hebben dit jurkje al super lang hier in de kamer hangen en ze wilde het telkens niet aan. En opeens…. moest ze hem aan, met het kroontje op haar hoofd. Is ze niet mooi? Hihi… Oh ja, je kunt op de foto trouwens precies zien hoe opgeruimd mijn huis altijd is… hahaha!

Welke foto vind jij nu het mooist/leukst/grappigst?

3 reacties op “10x leukste foto’s van de afgelopen maand

Reageren is niet mogelijk.