10x grappige cadeau tips

gebreide-oorbeschermers-met-koptelefoon-1a3

Nu de zomer voorbij lijkt en de donkere dagen begonnen zijn ben ik al volop bezig met het zoeken naar leuke cadeaus! Niet alleen omdat er de komende maanden ook nog een aantal jarigen zijn, maar ook omdat de Sint weer naar ons land komt en omdat cadeaus geven gewoon erg leuk is! Nu vond ik het altijd erg moeilijk om een origineel cadeau te bedenken maar ik heb nu een website, Radbag, gevonden die al mijn problemen wegwuift. Zij hebben werkelijk voor iedereen wel iets leuks en origineels! Ik zocht tien dingen uit voor 10 verschillende types. Bedenk zelf maar of jij onder één van de noemers valt..

Voor de moeder die wel van een drankje houdt

snapshotr-shotglas-set-van-2-292Deze shotglaasjes zijn wel heel bijzonder. Zo heeft het twee compartimenten waarbij je de keus hebt om de verschillende drankjes gescheiden te houden of uiteindelijk toch te mixen. Hmm, ik denk dat ik zelf wel blij zou worden van zo’n grappig en handig cadeau.

Voor de groene moeder

ecocube-planten-in-houtblokken-63fDeze houten bakjes met zaadjes worden omgetoverd tot plantjes. En het mooie is, je kunt het met bakje en al in de grond zetten want dan wordt het hout vanzelf compost voor je plantje. Groener kan niet toch?

Voor de zwangere die snakt naar sushi

sushi-sokken-0dfAls zwangere vrouw mag je een aantal dingen niet eten. Waaronder sushi. Vrijwel elke vrouw hoor ik daarover klagen. Daar hebben we een leuk cadeau voor: sushi sokken! Haha, kun je toch nog even genieten van sushi, maar dan aan je voeten!

Voor de echte thee leut

thee-ei-manatea-d9eNee ik heb totaal geen mensen in mijn hoofd hoor als ik denk aan thee leut. Haha, maar zelfs ik als niet zo’n theeleut vind dit thee-ei wel echt geweldig! Hierdoor wil ik ook wel meer thee gaan drinken.

Voor de bloggende, op de wc verstoppende moeder

gastenboek-voor-op-de-wc-711Wij bloggende moeders hebben soms even een paar minuten voor onszelf nodig. Als onze kroost het niet doorheeft kunnen we zelfs wat minuten op de wc doorbrengen: alleen. Dit gebeurd niet al te vaak, maar als het gebeurd dan is het wel fijn als er een soort van gastenboek ligt zodat we direct al onze ideeën kunnen spuien. Het mooie is ook, het ligt er ook voor andere gasten en wie weet wat dat voor inspiratie oplevert!

Voor de echte zeurkous

antizeur-spray-c86Ben je beetje moe van die zeurende vriendin of tante? Of wellicht zeurt je moeder of vrouw wel de hele dag door. Nu is daarvoor de anti-zeurspray! Met een heerlijke lavendelgeur zorg je direct voor een relaxte sfeer. Zonder gezeur!

Voor de hardloper, zelfs in de kou

gebreide-oorbeschermers-met-koptelefoon-1a3Je bent een diehard als je hardloopt en al helemaal als je dit doet door weer en wind. Nu is er voor die hardloop liefhebbers iets fijns ontwikkeld. Heerlijk warme oorwarmers waar je jouw favoriete muziek door kunt luisteren. Of wellicht luister je wel naar een boek tijdens het hardlopen, ook dat is mogelijk.

Voor de Carnaval vierder

microconfetti-in-6-verschillende-kleuren-a3fConfetti kent iedereen, maar ken je ook micro confetti? Nu wel! En het is gewoon online te koop. Ideaal voor de Carnaval vierder, of de Color Run liefhebber of… Gewoon voor iemand die wat kleur in zijn leven kan gebruiken.

Voor de snoepkont en kermis fanaat

candy-grabber-snoepmachine-7c2Je kent vast wel iemand die enorm gek is op snoepen en op de kermis. En dan vooral van die grijpautomaten. Euro’s gaan erdoorheen als de kermis weer in het dorp is. De oplossing? Dit apparaatje. Stop hem vol met snoep en laat hem of haar maar grijpen…

Voor de strandliefhebber

tansafe-geheime-bergplaats-zonnecremetube-473En als laatste, het ideale cadeau voor de strandliefhebber. Want wat nou als je de zee in wilt? Of even een cocktail wilt halen? Waar laat je dan je waardevolle spullen? Met deze fake zonnebrandlotion is dat geen probleem meer!

Ik hoop je hiermee geïnspireerd te hebben, check ook nog even de website van Radbag voor meer gave en grappige cadeaus!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Jess op 18 september 2015 om 08:35

  Toffe webshop idd. Ik keek ook mijn ogen uit 😉

 2. Marion op 18 september 2015 om 08:43

  Doe oorwarmers!!!!! Ik ga ze meteen opzoeken! Wat zijn die gaaf!!!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 20 september 2015 om 10:24

   Ja vet he! Moest ze erbij zetten haha!

 3. Vlijtig Liesje op 18 september 2015 om 11:18

  Mijn favoriet is de koptelefoon voor hardlopers! Wat een leuk dingetje zeg.

 4. Malou op 18 september 2015 om 11:33

  Leuke dingen zeg!

 5. Barbara op 18 september 2015 om 12:47

  Haha wat een verzameling aparte cadeautjes heb je gevonden op Radbag!

 6. janske op 19 september 2015 om 22:19

  Wat een grappige cadeautjes! Wij hebben hier ook al jaren een boek op de plee liggen waar mensen in mogen schrijven…best grappig…vooral als mensen daardoor erg lang op de plee blijven zitten 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 20 september 2015 om 10:24

   Haha dat lijkt me ook wel komisch!

 7. Esmeralda op 20 september 2015 om 10:42

  Whaha wat een geweldig idee dat guestbook voor op het toilet. Geniaal!

 8. Saranda op 20 september 2015 om 11:13

  Wat een super leuke cadeau tips! Ik ben bijna jarig, dan wel geen mama maar dat maakt niet zoveel uit 😉

  Vooral dat thee-ei en dat WC gastenboekje vind ik super leuk! Van dat thee ei wordt elk slokje thee een feest denk ik zo!

 9. Hanne op 20 september 2015 om 17:48

  Wat een gave cadeaus! Zelf zou ik ook erg graag de oorwarmers en het wc-gastenboek als cadeautje krijgen; erg grappige ideeën allemaal,dit. ??

 10. Blog party #11 - Save the Mama op 26 september 2015 om 08:54

  […] Meisje eigenwijsje – 10 x grappige cadeautips […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje