10 things that piss me off!

10-things-that-piss-me-off

Omdat het af en toe best fijn is om even je ergernissen te delen besloten Nesrin en Maris om een heuse 10 things that piss me off tag in het leven te roepen. Heerlijk om even – met een flinke hap zout – je grootste ergernissen te spuien in een blog. Gewoon van die alledaagse dingen die bijna iedereen wel herkent. Ik ben dan ook benieuwd welke things that piss ME off bij jou ook in je lijstje staan.

 • Mensen die geen antwoord geven op een vraag maar met hele andere (al dan niet goed bedoelde) adviezen komen. Mens dat vroeg ik toch niet?
 • Kattenmensen die altijd lopen te klagen over hondenpoep maar zelf hun kat bij mij in de tuin laten schijten! En bedankt…
 • Mensen die reageren op je blog maar waarbij uit de reactie blijkt dat ze het helemaal niet gelezen hebben! (gelukkig gebeurd dit zelden!)
 • De accu van de iPhone die zo snel leeg is!
 • Naar een bepaalde ruimte lopen omdat ik iets wil pakken en dan gewoon niet meer weten wat. En dan terug lopen en dat het dan plots weer in je opkomt en zodra je dan weer naar die ruimte loopt ben je het gewoon ALWEER vergeten. Je zou zeggen dat dit door de zwangerschap komt, maar ook in de 2,5 jaar dat ik niet zwanger was gebeurde mij dit met regelmaat!
 • Groepen wielrenners in een woonwijk. Sowieso verkeer dat veel te hard door een woonwijk heen scheurt
 • Eindelijk een super leuk jurkje (je kunt hier ook elk willekeurig ander kledingstuk lezen) vinden en dat dan net jouw maat er niet meer is. Of nog erger, je maat zit ertussen maar dan blijkt dat deze maat toch niet goed zit (lees te klein of te groot) en dat de maat die je dán nodig hebt er weer niet is.
 • Treinen die niet op tijd rijden, of nog irritanter, dat er treinen uitvallen en je zelf maar moet uitzoeken hoe je dan in hemelsnaam op je bestemming komt. En dat dan conducteurs zichzelf tegenspreken en je dus gewoon de verkeerde trein hebt gepakt uiteindelijk zodat je de laatste trein niet meer haalt. True story.
 • Fruitvliegjes. Echt serieus wat een ellende is dat! Je kunt nog geen halve minuut fruit of fruitschillen laten staan of er zitten al van die ellendige dingen op. Waar komen ze vandaan of nog beter: hoe kom je er vanaf?
 • Cliffhangers en Clickbait! Twee verschillende dingen, maar beide van die irritante manieren om mensen ‘hooked’ te krijgen. Bij clickbaits willen ze je naar hun site lokken en met die rot cliffhangers zit je de hele zomer (of in het geval van Orange is the new black een heel jaar) je nagels op te vreten omdat je wilt weten hoe het verder gaat.

Oh mennn ik was nét op dreef en had nog wel 10 dingen kunnen opnoemen haha. Maar hier laat ik het dan voorlopig maar even bij. Het lucht wel op om het er gewoon even uit te gooien. Dus thanks dames!

What pisses you off?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

19 reacties

 1. marije op 6 februari 2017 om 06:18

  Heerlijk zo’n lijstje! Ongevraagd advies (zit ik niet op te wachten), wielrenners in de duinen en de OITNB clifhanger .. not amused. En mensen voor je aan de kassa die alles laten scannen en dan pas een keer hun portemonnee gaan zoeken.

 2. Channa op 6 februari 2017 om 06:58

  Weet je wat ik zo irritant vind. Mensen die bijvoorbeeld op Facebook een bericht plaatsen wat eigenlijk niks zegt. Waar je eerst moet gaan vragen: “Maar wat is er dan?”. Zo vermoeiend!

 3. Leonie van Mil op 6 februari 2017 om 07:00

  Heel herkenbaar. Ongevraagd advies, wielrenners, jouw maat niet meer hebben. Ik moet toegeven, ik ben wel een kattenmens. Maar ik klaag niet over hondenpoep. Wel hondenpoep dat neergelegd (en niet weggehaald) is voor de uitgang van mijn tuin (waargebeurd verhaal).

 4. Karin op 6 februari 2017 om 07:02

  Hihi, goed op dreef! Herkenbare ergernissen! Tegen fruitvliegjes: een glas vullen met een deel azijn, een deel afwasmiddel en een deel limonadesiroop. Daar gaan ze wel inzitten, alleen uitkijken met Fay… Op een hoge plek wegzetten

 5. Romy op 6 februari 2017 om 07:36

  Er zitten veel herkenbare tussen! Zelf heb ik vooral een hekel aan treinen die net te vroeg vertrekken, waardoor je denkt op tijd te komen en de trein toch mist… Ook het puntje van naar een ruimte lopen en vergeten wat je ging doen, herken ik maar al te goed. Zelfs zonder ooit zwanger te zijn geweest, vergeet ik dat soort dingen altijd 😉

 6. Mirjam op 6 februari 2017 om 07:45

  Wat een heerlijke tag haha! Heel herkenbare ergernissen, ik voeg hier slechte avocado’s aan toe – zo irritant als je erachter komt dat ze over rijp of niet rijp genoeg zijn!

 7. Charlotte op 6 februari 2017 om 07:55

  Heb je even? Haha ik heb er ook nog genoeg om het rijtje mee aan te vullen. Mensen die zich niet aan de verkeersregels houden, mensen die niet luisteren, als je net hebt gedweild en er iemand met zandvoeten binnen komt…

 8. Maris Maria Renne op 6 februari 2017 om 08:14

  Leuk dat jij de tag ook hebt ingevuld!
  Al je punten zijn wel herkenbaar voor mij. Alleen woon ik niet in een woonwijk maar aan een drukke weg en is asociaal verkeer al jaren een ergernis 🙂
  En heb een grote haat aan mensen die hun hondendrollen niet opruimen. Vooral omdat ze vaak mijn bloemenperkje als hondenuitlaatplek beschouwen 🙁

 9. Dewi op 6 februari 2017 om 08:49

  Haha geweldig! Leuke tag, ben niet zo van de tags maar deze is leuk herkenbaar. Weet je wat ik mega irri vind. Van die mensen die op FB een status zetten van; ” Miracles do happen ❤️❤️❤️” en dat iedereen zich af vraagt; wat dan? Wat dan? En dat degene in kwestie niks van zich laat horen! Pleasssse echt mega vervelend! ?

 10. Monique op 6 februari 2017 om 09:06

  Haha daarvoor verwijs ik je vandaag naar mijn blog 😉 Wat toevallig! Erg herkenbaar jouw puntjes trouwens!

 11. Simone op 6 februari 2017 om 09:24

  Oh die fruitvliegjes, aarrghhh! Ik word soms gek van alle loslopende honden. Mijn hondje kan gewoon niet zo goed omgaan met andere honden (en is wel netjes altijd aangelijnd), maar er zijn zoveel mensen die hun hond los laten lopen. En dan moet ik nog vragen of ze alsjeblieft de hond aangelijnd willen houden… Bah.

 12. Amy op 6 februari 2017 om 09:24

  Haha, heerlijk zo’n lijstje.. mooie manier om de maandag mee te beginnen! 😉 Ik ben het helemaal eens met puntje 2, maar heb dat eigenlijk met katten in het algemeen (maar dat mag ik vast niet zeggen :X)

 13. Marguerita op 6 februari 2017 om 10:47

  Lucht inderdaad op om dat soort dingen van je af te schrijven! En herkenbaar hoor, al die punten die je noemt. Al komen hier gelukkig nooit groepen wielrenners door de woonwijk. Ik ga je vervolgblog met de volgende 10 punten ook lezen hoor (cliffhanger haha)

 14. Mathiske -gelukineenrompertje- op 6 februari 2017 om 13:18

  Ik ben een hondenmens, maar sowieso de hondenpoep haha. Echt te goor gewoon. En mensen die niet doorrijden op een 80weg. Hallo! Gas erop

 15. Jessica op 6 februari 2017 om 14:35

  Hahaha het naar een ruimte lopen om iets te pakken en terug komen zonder iets of met iet anders hahaha, zo herkenbaar van de week nog gehad. Ik ging naar boven voor mijn e reader en ik kom met een dekentje beneden!

 16. Lieke op 6 februari 2017 om 19:16

  Ooh die kledingergernis ken ik!
  En dan zeker als je in de ene winkel wel maat X aan kan en die in de andere te klein is. Grmbl!

 17. Jenny op 6 februari 2017 om 19:20

  Mooie lijst 🙂

  Van deze dingen heb ik het meest een hekel aan clickbaits en memes. Sowieso de vind ik dat online opvoeding wel wat beter mag…

 18. Jenn op 7 februari 2017 om 09:57

  Heel herkenbaar!

 19. marleen op 7 februari 2017 om 15:05

  Grrrr wielrenners! Ga weg hoor!!! Haha, die vind ik het allerallerergste!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje