10 complimenten die iedereen graag hoort

lSed5VXIQnOw7PMfB9ht_IMG_1642

Complimenten die iedereen graag hoort. Omdat het nationale complimenten dag is. Maar ook omdat ik echt super blij ben met de mensen om me heen. Zowel mijn man, mijn kinderen als mijn ouders. Maar ook mijn broertje + schoonzusje, mijn schoonouders, schoonzus en vriend. En dan houdt het niet op, want zo heb ik ook een aantal blogvriendinnen die ik niet eens allemaal “in real life” ken maar die wel enorm waardevol voor me zijn. Evenals alle blogcollega’s, webshophouders en ga zo maar door. Mijn lezers, ook al zo mooi.

Voor jullie allemaal. Omdat jullie het verdienen.

10 complimenten die iedereen graag hoort.

(Kies zelf maar welke bij jou past en welke niet)

 1. Ik hou van jou. Dit zeg ik tegen sommige mensen echt te weinig. Ik zou dat eens vaker moeten doen!
 2. Ik ben trots op je. Er zijn genoeg mensen in mijn omgeving waarvan ik weet dat zij iets moeilijks doorstaan hebben of dat ze eindelijk een bepaalde stap hebben genomen.
 3. Ik kijk enorm naar je op. Je hebt zoveel overwonnen en/of zoveel bereikt al in je leven. Ik zie in jou echt mijn voorbeeld.
 4. Jij inspireert me. Doordat ik mezelf herken in sommige dingen bij jou inspireer je me door de acties die je onderneemt of door de verhalen die je vertelt. Ik vind je zo knap!
 5. Met jou kan ik zo fijn praten. Een luisterend oor is altijd fijn, maar het tonen van begrip is zo belangrijk. Mij mezelf laten zijn in al mijn eigenaardigheden.
 6. Bedankt dat je er voor me bent. Tijdens zowel ups als downs ben je er voor me. Echt enorm bedankt.
 7. Ik hou ervan om tijd met je door te brengen. We hebben het altijd zo gezellig en leuk samen. Zoveel lol! Ik hoop dat het altijd zo blijft.
 8. Bij jou kan ik stil zijn zonder dat het ongemakkelijk voelt. Ook al zien we elkaar niet elke dag, het voelt altijd als gisteren.
 9. Jij verrast me. Spontane acties zijn jou niet vreemd of een spontaan en lief berichtje. Je bent zo’n lieflijk persoon.
 10. Je bent mooi, van binnen en buiten. Wat ben jij een pracht persoon. Zorgzaam en altijd klaar staan voor een ander. Je bent zo mooi van binnen, dit straal je uit van buiten!

Extra bedankje

En omdat ik dan toch bezig ben hierbij nog even een extra bedanken. Voor jou, omdat je dit artikel leest. Omdat je misschien zelfs een terugkerende lezer bent. Omdat ik dolblij word van elk bezoekje, elke reactie, elke like die ik van je krijg. En gewoon bedankt, omdat je dit niet genoeg kunt zeggen tegen een ander…

Welk compliment zou jij jezelf kunnen geven? En welk compliment wil je aan een ander geven?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. zomersproetje op 24 april 2015 om 07:36

  Mooie complimenten! Om voor mezelf er een te kiezen vind ik niet zo makkelijk maar ben toch best trots op hoe ik nu in het leven sta. Voor een ander kies ik de laatste: we zijn allemaal mooi, op onze eigen manier en dat vind ik prachtig om te zien.x

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 24 april 2015 om 20:30

   Heel goed, ik ben ook trots op jou. Doorzetter!

 2. Kim op 24 april 2015 om 09:50

  Hele mooie complimentjes!
  Aan anderen zou ik heel graag willen zeggen dat ik trots op ze ben. Dat wordt in mijn ogen (nog) niet vaak genoeg gezegd. Terwijl iedereen vaak zo goed zijn/haar best doet dat dat een groot compliment verdient.
  Voor mezelf vind ik heel erg lastig, dat weet ik niet zo goed.

  Liefs

 3. Tamara op 24 april 2015 om 10:05

  Mooie complimenten! Voor mezelf… Uhm ja dat ik moeilijk, ‘wees trots op jezelf’ denk ik.

 4. Anita op 24 april 2015 om 10:28

  Heel mooi lijstje meis! Deze complimenten mag jij ook in ontvangst nemen want jij verdient het ook!!

 5. Jenn op 24 april 2015 om 10:35

  Mooie lijst met complimenten!

 6. Lifesabout op 24 april 2015 om 14:41

  Mooi…complimentjes zou ik ook vaker moeten geven. Het ontvangen vind ik altijd nog lastig, word er zo verlegen van 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 24 april 2015 om 20:31

   Ja complimenten ontvangen is ook een lastig iets…

 7. Eline op 24 april 2015 om 14:46

  Oké ik heb echt wel een zwak voor je inspireert me merk ik! Dat is denk ik ook het doel van mijn blog..

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje