10 complimenten die iedereen graag hoort

Complimenten die iedereen graag hoort. Omdat het nationale complimenten dag is. Maar ook omdat ik echt super blij ben met de mensen om me heen. Zowel mijn man, mijn kinderen als mijn ouders. Maar ook mijn broertje + schoonzusje, mijn schoonouders, schoonzus en vriend. En dan houdt het niet op, want zo heb ik ook een aantal blogvriendinnen die ik niet eens allemaal “in real life” ken maar die wel enorm waardevol voor me zijn. Evenals alle blogcollega’s, webshophouders en ga zo maar door. Mijn lezers, ook al zo mooi.

Voor jullie allemaal. Omdat jullie het verdienen.

10 complimenten die iedereen graag hoort.

(Kies zelf maar welke bij jou past en welke niet)

 1. Ik hou van jou. Dit zeg ik tegen sommige mensen echt te weinig. Ik zou dat eens vaker moeten doen!
 2. Ik ben trots op je. Er zijn genoeg mensen in mijn omgeving waarvan ik weet dat zij iets moeilijks doorstaan hebben of dat ze eindelijk een bepaalde stap hebben genomen.
 3. Ik kijk enorm naar je op. Je hebt zoveel overwonnen en/of zoveel bereikt al in je leven. Ik zie in jou echt mijn voorbeeld.
 4. Jij inspireert me. Doordat ik mezelf herken in sommige dingen bij jou inspireer je me door de acties die je onderneemt of door de verhalen die je vertelt. Ik vind je zo knap!
 5. Met jou kan ik zo fijn praten. Een luisterend oor is altijd fijn, maar het tonen van begrip is zo belangrijk. Mij mezelf laten zijn in al mijn eigenaardigheden.
 6. Bedankt dat je er voor me bent. Tijdens zowel ups als downs ben je er voor me. Echt enorm bedankt.
 7. Ik hou ervan om tijd met je door te brengen. We hebben het altijd zo gezellig en leuk samen. Zoveel lol! Ik hoop dat het altijd zo blijft.
 8. Bij jou kan ik stil zijn zonder dat het ongemakkelijk voelt. Ook al zien we elkaar niet elke dag, het voelt altijd als gisteren.
 9. Jij verrast me. Spontane acties zijn jou niet vreemd of een spontaan en lief berichtje. Je bent zo’n lieflijk persoon.
 10. Je bent mooi, van binnen en buiten. Wat ben jij een pracht persoon. Zorgzaam en altijd klaar staan voor een ander. Je bent zo mooi van binnen, dit straal je uit van buiten!

Extra bedankje

En omdat ik dan toch bezig ben hierbij nog even een extra bedanken. Voor jou, omdat je dit artikel leest. Omdat je misschien zelfs een terugkerende lezer bent. Omdat ik dolblij word van elk bezoekje, elke reactie, elke like die ik van je krijg. En gewoon bedankt, omdat je dit niet genoeg kunt zeggen tegen een ander…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Welk compliment zou jij jezelf kunnen geven? En welk compliment wil je aan een ander geven?

9 reacties op “10 complimenten die iedereen graag hoort

 • Mooie complimenten! Om voor mezelf er een te kiezen vind ik niet zo makkelijk maar ben toch best trots op hoe ik nu in het leven sta. Voor een ander kies ik de laatste: we zijn allemaal mooi, op onze eigen manier en dat vind ik prachtig om te zien.x

 • Hele mooie complimentjes!
  Aan anderen zou ik heel graag willen zeggen dat ik trots op ze ben. Dat wordt in mijn ogen (nog) niet vaak genoeg gezegd. Terwijl iedereen vaak zo goed zijn/haar best doet dat dat een groot compliment verdient.
  Voor mezelf vind ik heel erg lastig, dat weet ik niet zo goed.

  Liefs

Reageren is niet mogelijk.