1 april grappen 2016

Ik zag het overal op Social Media voorbij komen. “Red de raket” en tweets over het starten van een petitie om het raketijsje te behouden. Ik moest wel lachen, want mijn hele vriezer lag op dat moment vol met rakeltjes in verband met het verwijderen van mijn amandelen. Natuurlijk was het een 1 april grap. Het kon ook niet anders. Een 1 april grap die onderdeel scheen te zijn van een grotere campagne die ijsproducent OLA bedacht. Maar naast deze vroege grap ben ik ook andere grappen tegengekomen van grote bedrijven. Ben jij erin getrapt?

De microchip van Mediamarkt

Het mooie is de reacties van mensen. Heb je dus wat tijd over? Ik zou zeggen.. ga eens lezen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Baby hanger van Name-it

Op het moment van schrijven is nog niet bevestigd dat dit een 1 april grap is, maar het kan eigenlijk niet anders. Ook hier weer grappig wat de reacties zijn. Iemand noemde het zelfs een kindonvriendelijke 1 april grap. Alsof ze werkelijk een kind hebben ‘opgehangen’ haha.

12928238_10153410223541283_4264364113134836141_n

Alle ouders weten hoe frustrerend het is dat je altijd tijd en handen tekort komt in je drukke dagelijkse leven. NAME IT biedt een helpende hand met de nieuwste collectie MOMMY ESSENTIALS. Bekijk bijvoorbeeld de BABY hanger, welke je de mogelijkheid biedt om je kind veilig op te bergen zodat jij rustig naar de wc kunt gaan. We zijn nog in de ontwikkelingsfase en horen daarom graag jullie ideeën voor andere hulp bij dagelijkse uitdagingen.

Stofzuigerkostuum van Bosch

Ik zag hem al als persbericht voorbij komen en ook bij een aantal collega bloggers. De stofzuigerkostuum. Dit omdat vele kinderen bang zijn voor de stofzuiger en op deze manier werd het wat kindvriendelijker. Welk kind wil nu niet op zo’n gave flamingo, giraffe of olifant zitten?

02-Bosch

Het blijkt dus toch te gaan om een 1 april grap! En ik denk dat hij zeker geslaagd is…

Tompouce deodorant van de Hema

https://www.facebook.com/hema/posts/974613025922037:0

Ik las een reactie dat iemand besefte dat het een 1 april grap zou zijn, maar toch zo’n variant graag wilde! Of een mondspray, dat zou nog beter zijn. Die laatste lijkt me ook wel wat..!

Twitter

Ook Twitter is niet schoon van de 1 april grappen. Kijk je mee?

En natuurlijk haalde mijn eigen weegschaal ook een grap met me uit.. Of niet?

Welke grappen ben jij tegengekomen vandaag of heb je uitgehaald?

8 reacties op “1 april grappen 2016

Reageren is niet mogelijk.