1 april grappen 2016

1-april-grappen-2016

Ik zag het overal op Social Media voorbij komen. “Red de raket” en tweets over het starten van een petitie om het raketijsje te behouden. Ik moest wel lachen, want mijn hele vriezer lag op dat moment vol met rakeltjes in verband met het verwijderen van mijn amandelen. Natuurlijk was het een 1 april grap. Het kon ook niet anders. Een 1 april grap die onderdeel scheen te zijn van een grotere campagne die ijsproducent OLA bedacht. Maar naast deze vroege grap ben ik ook andere grappen tegengekomen van grote bedrijven. Ben jij erin getrapt?

De microchip van Mediamarkt

Het mooie is de reacties van mensen. Heb je dus wat tijd over? Ik zou zeggen.. ga eens lezen!

Baby hanger van Name-it

Op het moment van schrijven is nog niet bevestigd dat dit een 1 april grap is, maar het kan eigenlijk niet anders. Ook hier weer grappig wat de reacties zijn. Iemand noemde het zelfs een kindonvriendelijke 1 april grap. Alsof ze werkelijk een kind hebben ‘opgehangen’ haha.

12928238_10153410223541283_4264364113134836141_n

Alle ouders weten hoe frustrerend het is dat je altijd tijd en handen tekort komt in je drukke dagelijkse leven. NAME IT biedt een helpende hand met de nieuwste collectie MOMMY ESSENTIALS. Bekijk bijvoorbeeld de BABY hanger, welke je de mogelijkheid biedt om je kind veilig op te bergen zodat jij rustig naar de wc kunt gaan. We zijn nog in de ontwikkelingsfase en horen daarom graag jullie ideeën voor andere hulp bij dagelijkse uitdagingen.

Stofzuigerkostuum van Bosch

Ik zag hem al als persbericht voorbij komen en ook bij een aantal collega bloggers. De stofzuigerkostuum. Dit omdat vele kinderen bang zijn voor de stofzuiger en op deze manier werd het wat kindvriendelijker. Welk kind wil nu niet op zo’n gave flamingo, giraffe of olifant zitten?

02-Bosch

Het blijkt dus toch te gaan om een 1 april grap! En ik denk dat hij zeker geslaagd is…

Tompouce deodorant van de Hema

https://www.facebook.com/hema/posts/974613025922037:0

Ik las een reactie dat iemand besefte dat het een 1 april grap zou zijn, maar toch zo’n variant graag wilde! Of een mondspray, dat zou nog beter zijn. Die laatste lijkt me ook wel wat..!

Twitter

Ook Twitter is niet schoon van de 1 april grappen. Kijk je mee?

En natuurlijk haalde mijn eigen weegschaal ook een grap met me uit.. Of niet?

Welke grappen ben jij tegengekomen vandaag of heb je uitgehaald?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Birgit op 1 april 2016 om 15:09

  Whahaha! Ik heb ze allemaal voorbij zien komen, behalve die van de stofzuiger :p

 2. MetMirjam op 1 april 2016 om 16:30

  Die stofzuiger kon ik ook nog niet haha
  Goed verzonnen!

 3. Sanja op 1 april 2016 om 22:05

  Hahaha! Geweldig allemaal! Ik kende ze allemaal niet, maar heb deze week ook echt onder een steen geleefd!

 4. Charlotte op 1 april 2016 om 22:20

  Dat stofzuiger ding vind ik wel leuk!

 5. Marguerita op 1 april 2016 om 23:40

  Ik heb de hele facebookpagina van mijn blog volgespamt met grappige 1 april berichtjes 🙂 blijft leuk

 6. Judith op 2 april 2016 om 07:29

  Dat stofzuiger ding en de tampoco Deo mogen van mij best op de markt. Ik heb Jop nep golfballen gegeven en was dus drijfnat na een balletje slaan…

 7. Simpel, met een snufje liefde op 2 april 2016 om 09:47

  Jammer van dat stofzuigerkostuum! Ik had wel graag willen stofzuigen met een flaminco 😉

 8. Jenn op 2 april 2016 om 11:52

  Idd die reacties bij de chipper 😮

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje